8 Haziran 2014 Pazar

WhatsApp Sahte Numara İle Kullanma [[Yeni]]

KATEGORİ:



Merhabalar WhatsApp uygulamasi çoğumuzun telefonunda yüklüdür

muhtemelen. Herkeste Kendi numarasını kullanıyordur .. WhatsApp 

uygulamasını sahte numara ile de kullanabiliriz. Anlatıma geçeyim fazla uzatmadan;
 


Not: Telefonunuzda VEYA WhatsApp'ı yükleyeceğiniz cihazda WhatsApp Kurulundan imkb kaldırılmalıdır.
 


Not 2: Ben CIHAZ Olarak tableti seçtim. Yani kurulumu tablete yaptım. Telefona kurarkende SIM Express islemleri yaparak sahte Hesap açabilirsiniz..
 


1 - ILK Olarak sahte numaramızı Almak İçin BURADA  ki siteye üye olmamız Gerekiyor.





2 - sahte numaranızdır.Security kod Sızın e tıkladıktan SONRA karşınıza Böyle Bir sayfa gelicektir.Burdaki telefon sayıları sumbit de Sızın guvenlik kodunuzdur.Bu BİLGİLERİ Bir Yere Alin taraftaki recorder ettik değil benim K7  yazısına Tıklayın.
 



3 - Benim K7 ye tıkladığınızda Böyle Bir ekranla karşılaşırsınız. Aldığınız bilgilerle Girişi sağlayınız.





4 - Giriş yaptığınızda numaranın Yoruma kutusu Bölümü gelir.Burdan SONRA WhatsApp bir geçelim ..
 




5 - Cihazınıza VEYA telefonunuza WhatsApp'ı Indirdikten SONRA ILK Olarak Sizden numaranızı isteyecektir.Sizde oluşturdugunuz sahte numarayı gireceksiniz.Ülke olarakta " Amerikan Samoası "yı Secin.


6 - Numaranızı Girin "Tamam" tuşuna havza ettik.
 



7 - Çıkan ekranda ok deyin Devam edin.





8 - Sms Ile Doğrulama başarısız Oldu Mesajı gelir. "Beni ara" tuşuna havzası.
 


9 - Bu ekran Gelince karşımıza simdi benim K7 hesabımıza Gidiyoruz. Onay kodu 5 dakika bir Içinde gelecektir.





10 - Evet Diske Gelen kutumuza Bir adet sesli Yoruma gelmiş.Bunu Indirmek for kaydet E işlemi Toplam bilgisayarımıza indiriyoruz. Medya oynatıcı Ile Açıp Güvenlik Kodunu dinleyebilirsiniz.
 





11 - Güvenlik Kodunu öğrendikten SONRA WhatsApp kurulumuna dönebiliriz. ORADA ki Kutuya İndirdiğiniz ses dosyasında ki 6 haneli Güvenlik Kodunu YAZIN. Onay Kodunu yazar yazmaz Doğru'nun imkb Otomatik kendisi geçip WhatsApp da Hesabınız basarili bir sekilde açılmış olacaktır.Adınız yazıp dilerseniz profil Fotoğrafı seçip ILERI ye Tıklayın


12 - Tebrikler Artık sahte Bir Numara Ile WhatsApp hesabını kurdunuz   simdi kisi eklemeyi de göstereyim. Sağ üstteki simgeye screen.



13 - Tekrar Sağ Üst köşedeki simgeye Click for ACILAN bakmak menüden KİŞİLER e screen.
 



14 - Burda dilerseniz direk yeni kisi Oluştur diyebilirsiniz. Gmail adresinizden de Kisileri aktarabilirsiniz. Ben direk yeni kisi Oluştur diyorum. Tıkladıktan SONRA Bir Sonuç Uyarı Gelecek yedeklenme for local deyin Devam edin.




15 - Ekleyeceğiniz kisinin Adını yazdıktan SONRA mobil kısmına "+90 555 555 5555" Olarak kaydetmelisiniz. Yani numaranın Başına "9" koymalısınız. Aksi takdirde WhatsApp numaranın hangi hesaba Kayıtlı oldugunu bulamaz. Numarayı da yazdıktan SONRA sol Üst köşedeki Bitti ye screen.



16 - Karşımıza Böyle Bir ekran gelir. Burdan da işaretlediğim Yere Yani numaranın Üstüne tıklarsak eklediğimiz numaranın sahibini Görmüş Oluruz Yoruma atabiliriz ettik. (WhatsApp account çıksın diye Kendi numaramı ekledim.)




17 - eklediğimiz numaranın Sahibi çıktı Ve. Yoruma atabilmemiz for karşıdaki kisinin rehberinde de Olmaya Gerek yok 
 

9 yorum:

  1. Biz bu sahte numaranın kime ait olduğunu nasıl bulabiliriz acil yardım?

    YanıtlaSil
  2. Numaranın kime ait olduğunu bulma şansı var mı karşı taraftakinin?

    YanıtlaSil
  3. 1 saat sonra tekrar deneyiniz diye uyarı veriyor?

    YanıtlaSil
  4. Ya security code ye ne yazıcam lütfen yardım ettt

    YanıtlaSil
  5. halaldi sana chok saol hocam

    YanıtlaSil
  6. Sorry, there are no phone numbers available at this time.

    Sorunu geliyor bunu nasıl aşabiliriz???

    YanıtlaSil
  7. Düğün Organizasyonu

    Düğün hazırlıkları ve dugun organizasyonu için profesyonel hizmet almak istiyorsanız İzmir Organizasyon yanı başınızda. Düğün organizasyonu alanında 15 yıllık tecrübesi ile birçok düğün organizasyonuna öncülük eden İzmir Organizasyon firmamız profesyonel ekibi ve kaliteli ekipmanları ile hizmetinizde. Karşınıza sizi mutlu edecek biri çıktığında, karşılıklı olarak birbirinizden elektrik aldığınızda evlenmeye karar verirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile hayatınızı birleştirmek istediğinizde bazı hazırlıklar başlar. Düğün tarihi belirlenir, mekan belirlenir, ev hazırlıkları başlar, gelinlik, damatlık seçimleri gibi düğün hazırlıkları için daha birçok ayrıntı vardır. Tüm bu ayrıntıları düşünmek gelin ve damada kalır. Bu hazırlıkların yanı sıra düğün organizasyonu da çoğu zaman telaşlı oluyor. Bu kadar telaşa hiç gerek yok çünkü İzmir Organizasyon düğün gününe ait tüm detayları sizlerin istekleri doğrultusunda oluşturuyor. Hayal ettiğiniz rüya gibi bir gün için profesyonel ekibimiz düğün hazırlıkları için çalışmaya devam ederken sizler rahat bir nefes alabilir ve gece için hazırlıklarınızı sürdürebilirsiniz. Simge & Gökhan çifti için gerçekleştirdiğimiz düğün organizasyonu yazımızı okuyarak fikir edinebilir ve ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.


    evlilik teklifi yüzükleri

    Kavram evlilik teklifi olursa bir yada birkaç cümle ile anlatılabilecek basit bir olgu değildir. Şu yer küre üzerinde milyarlarca insan arasından duygusal olarak bağlandığınız, sevginizi, sadakatinizi ve emeğinizi ilmek ilmek ördüğünüz o kişi ile hayatlarınızı birleştirmek; kurduğunuz hayallerin tek tek gerçekleşmesi için çaba harcamak… Sadece bunlar bile evliliğin ne kadar özel olduğunu anlamamız için yeterlidir.

    Bayanların evliliğe bakış açısı ve hissettikleri erkeklere göre kıyaslandığında pek çok noktada ortak paydada buluşuyor olabilir. Ancak bazı noktalarda ise kadınlar erkeklere göre daha farklı beklentiler içerisinde yer alıyor. En önemli unsur ise evlilik için öncelikle bir evlilik teklifi gerekmesi gibi. Bu konulara kadınlar erkeklerden daha fazla önem veriyor. Her genç kızın hayalini kurduğu bir evlenme teklifi mutlaka bulunuyor. Bu aşamada beylerin yapacağı en güzel şey ise onları mutlu edecek, sonsuza dek hatıralarından çıkmayacak bir evlilik teklifi organizasyonu yapmak olacaktır. Belki de ayrıntılar çiçekler, başına takılacak bir taç veya bir evlilik teklifi hediyesi.


    organizasyon ajansı

    Deniz üzerinde15 metrelik özel yatımızda organizasyonlar yapmaktayız. Yatta evlenme teklifi organizasyonu en çok yapmış olduğumuz organizasyonlardandır. Evlenme teklifi organizasyonu için en çok tercih edilen hizmetlerimizi içeren örnek bir videoyu yan tarafta izleyebilirsiniz. Mutluluk Teknesinde evlenme teklifi organizasyonu yada teknede evlenme teklifi organizasyonu alternatifleri için lütfen Evlenme Teklifi Organizasyonu sayfamızı inceleyiniz...

    Açılış Organizasyonu

    Animasyonlu acilis organizasyonu , renkli kostüm ve makyajlarıyla palyaço gibi animasyon ekibinin, çeşitli dans ve aktivitelerle, açılışa ilgi çekmesidir. Animasyonlu organizasyonlarda palyaçolarımız, mini kulüp danslarla çocukları ve yetişkinleri eğlendirirler. Firmanızın, markanızın ya da kampanyalarınızın yer aldığı broşürlerinizi dağıtırlar. Animasyon sunucusu ( sunucu temini hizmeti ) ile birlikte çeşitli gösteriler düzenlerler.

    YanıtlaSil